Nienke Veen-van Aken

Bij voetreflexologie is het persoonlijke contact erg belangrijk, daarom wil ik deze pagina gebruiken om mijzelf aan u voor te stellen.

 

Nienke Veen-van Aken Homines VoetreflexIk ben Nienke Veen-van Aken en ben geboren in 1981. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Alblasserdam.

Van jongs af aan heb ik interesse gehad in natuurgeneeswijzen en de kracht van lichaam en geest. Op mijn twintigste heb ik een cursus Reiki 1 en 2 gedaan. Na deze cursus heb ik ervaren hoe fijn het is om andere mensen te kunnen helpen door het geven van behandelingen.

 

Mijn interesse groeide verder en ik begon te dromen over een eigen praktijk. Toen kwam voetreflexologie op mijn pad. Ik heb eerst een thuisstudie gevolgd, zodat ik deze goed kon combineren met het zorgen voor mijn gezin. In deze opleiding heb ik veel theorie geleerd en kennis opgedaan over diverse vormen van behandelen.

 

In 2011 heb ik mijn diploma behaald waarna ik graag nog wat meer praktijkervaring op wilde doen. Al zoekende kwam toen de Bond van Europese Reflexologen (BER) op mijn pad. Deze opleiding bood precies wat ik nodig had om als zelfstandig voetreflexologe een praktijk te starten, dus zodoende heb ik mijn kennis en visie door middel van deze opleiding verbreed.

 

Daarbij blijf ik mezelf door ontwikkelen, zo heb ik de cursus ‘erkend tenen lezen’ gedaan. In 2018 heb ik de combi opleiding ‘HBO medische basiskennis’ en ‘HBO psychosociale basiskennis’ succesvol afgerond. Beiden geven een prachtige aanvulling op mijn kennis en kunde. Er is zo veel te leren en het is enorm boeiend werk, het persoonlijke contact met de mensen, het kunnen helpen en de vooruitgang zien geven me een goed gevoel.

 

Graag tot ziens
Nienke Veen-van Aken

 

Contact

Nienke Veen-van Aken
Polderstraat 21
Alblasserdam
Telefoon: 06 37 32 37 19
E-mail: nienke@homines.nu

Cadeaubon bestellen
Beroepslid